Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Ο αρσενικός φυλάει σκοπιά !!! Η θηλυκιά καρδερίνα πυρώνει.... !!

Φωτογραφία: Ο αρσενικός φυλάει σκοπιά !!! Η θηλυκιά καρδερίνα πυρώνει.... !! Την Τρίτη περιμένω να σκάσει ο πρώτος νεοσσός (αν είναι ένσπορα...) Για να δούμε τη θα έχει κάνει η φαρμακευτική αγωγή για την καταπολέμηση της "Μαύρης Τελείας - black spot" με TYLAN !!!!

4-6-2013 το πρώτο αυγό για την δεύτερη προσπάθεια του ζευγαριού !! Λογικά Τρίτη-Τετάρτη θα σκάσει ο πρώτος νεοσσός !! Στην πρώτη προσπάθεια του ζευγαριού είχαμε σύμπτωμα "μαύρης τελείας" !! Το ίδιο ακριβώς και στο δεύτερο ζευγάρι... και εκεί τα μωρά με "black spot" !!!

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του φίλου εκτροφέα με της δικές του αποκλειστικές έρευνες σε Ελλάδα και Εξωτερικό (κυρίως Ιταλία) επάνω στο πρόβλημα "μαύρη τελεία", χαρακτηριστικά μου είπε ότι... με το φάρμακο "TYLAN" δεν πρόκειται να δω σε κανέναν νεοσσό ξανά το κακό αυτό σύμπτωμα !!!

Όλος τυχαίος το ίδιο μου είπε εχτές ο κ. "Α. Κ." ιδιοκτήτης γνωστής αλυσίδας pet shop πανελλαδικός χωρίς να εμπορεύεται το φάρμακο TYLAN !! Έλυσε μια και έξω και ο ίδιος το ίδιο ακριβώς πρόβλημα !!!

Για να δούμε λοιπόν..... γιατί είναι αμαρτία με όλα αυτά που τους προσφέρω (διατροφή-συνθήκες υγιεινής-απίστευτος χώρος... κ.α.) να έχω 9 μωρά καρδερινάκια χαμένα από την τρίτη μέρα !!!

Εαν το πρόβλημα συνεχιστεί.... τα αρσενικά θα αφεθούν ελεύθερα & τα θηλυκά που είναι δώρα θα κρατηθούν μακριά από την μεγάλη κλούβα, και την θέση τους θα πάρουν νέα πουλιά !! Εκτροφής ή πιασμένα θα το αποφασίσει η τσέπη μου και κανένας άλλος !!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου