Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

55 χρόνια γνώσεις στην εκτροφή πτηνών συντροφιάς !!!




Καλό το διαδίκτυο ως ένα μέσω πληροφοριών και γνώσεων για κάποιον που ενδιαφέρεται να μάθει 2-3 πράγματα παραπάνω στην εκτροφή Ιθαγενών, ΑΛΛΆ τεράστια διαφορά όταν μιλάς "face to face" - "πρόσωπο με πρόσωπο" για 2 ολόκληρες ώρες με κάποιον που έχει φάει.... και συνεχίζει να τρώει τα Ιθαγενή, με το κουτάλι για πάνω από 50 χρόνια !!!!   
Εναν άνθρωπο που πέρα από της γνώσεις και της συμβουλές που σου μεταφέρει, θα σου πει στο τέλος "εγώ αυτό κάνω τόσα χρόνια στην εκτροφή μου, και που ΔΕΝ σου λέει απαραίτητα κάνε και εσύ το ίδιο" !! "Εσύ κάνε αυτό που πιστεύεις καλύτερο στην δική σου εκτροφή" 

Έναν άνθρωπο που απλά μένεις εκεί... και τον παρακολουθείς να σου αναλύει ότι μπορεί να σου αναλύσει κανείς μέσα σε 2 ώρες για την εκτροφή πτηνών συντροφιάς !!! Πραγματικά δεν θέλεις να... σταματήσεις να τον ακούς !!!

"Το μέγεθος του βιογραφικού του κ. Βαγγέλη όλα αυτά τα χρόνια επάνω στο χόμπι, δεν είμαι σε θέση να το γράψω εδώ στον δικό μου γραπτό λόγο !! 
Θα τον διαβάσουμε όλοι μας στο βιβλίο του. Ενα βιβλίο που είναι σχεδόν έτοιμο να εκδοθεί. Εχει μείνει μονάχα η ενσωμάτωση των φωτογραφιών των πουλιών !! "  

 "Εκτάκτως σήμερα το απόγευμα με τον φίλο Ανδρέα Σκοκάκη από την Σητεία να πραγματοποιεί μια πολύ μεγάλη βόλτα αστραπή με μόνο σκοπό να βρεθούμε στο εκτροφείο του Ιατρού κ. Βαγγέλη Ψ. !!" 


κ. Βαγγέλη σας ευχαριστούμε για της γνώσεις και της συμβουλές σας, και σας ευχόμαστε καλή συνέχεια στο ευγενές αυτό χόμπι !!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου