Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

PTC site και βγάλτε και εσείς χρήματα από το Ιντερνετ !!

Τι σημαίνει PTC;

PTC σημαίνει paid to click (πληρωμή ανά κλικ). Αυτές οι σελίδες προσφέρουν τον απλούστερο τρόπο σε κάποιον ο οποίος θέλει να κερδίσει χρήματα από το διαδίκτυο χωρίς να κάνει κάποιου είδους επένδυση. Δεν χρειάζεται να έχει κάποιος ιδιαίτερες γνώσεις και τεχνικές παρά μόνο μια σύνδεση διαδικτύου .... ένα ποντίκι και έναν λογαριασμός στο Paypal ή και στο Payza . Οι περισσότερες δε από αυτές είναι δωρεάν. Οι σελίδες αυτές λειτουργούν ως διαμεσολαβητές μεταξύ των διαφημιζόμενων και εμάς και γι αυτό μας δίνουν ένα μέρος από το κέρδος τους παρακάμπτοντας την ακριβή διαφήμιση σε κάποιο άλλο μέσο.
Υποχρεωτικά λογαριασμό λοιπόν στο paypal για να μπορέσουν να σας πληρώσουν. Δείτε ένα παράδειγμα στην φώτο από μικρή πληρωμή μου που ζήτησα !!





Πώς να κερδίσετε από τα PTC;

Είναι πραγματικά πολύ απλό! Πρώτα από όλα πρέπει να κάνετε εγγραφή χρησιμοποιώντας τους συνδέσμους που δίνω εδώ μαζί με τον "οδηγό στρατηγικής" που ακολουθούν όλοι, και είστε έτοιμοι να βγάλετε χρήματα κάνοντας κλικ πάνω στις διαφημίσεις. Πρέπει να θυμάστε ότι πρέπει να είσαστε συνεπείς σε καθημερινή βάση. Ο χρόνος που απαιτείται είναι πολύ λίγος  και όλοι τον διαθέτουμε στο διαδίκτυο.

Πώς να κερδίσετε χωρίς να κάνετε καμιά επένδυση ;

Παράδειγμα

Αν μια σελίδα πληρώνει $0,01 για κάθε κλικ σας και $0,005 για κάθε ατόμου που έχετε συστήσει εσείς (refferer) και χτυπάτε 5 διαφημίσεις την ημέρα (είναι πολλές παραπάνω πιστέψτε με), κερδίζετε $0,5 για κάθε σελίδα. Αν έχετε συστήσει την σελίδα και σε άλλους αυτό θα αλλάξει ...

Παράδειγμα

Εσείς : 5 χ $0,01 = $0,05/ημέρα
Οι συστάσεις σας : 50 (ενεργοί χρήστες) χ 5 χ $0,005 = $1,25 / ημέρα

Σύνολο : $1,30 χ 30 = $39 ανά μήνα, ανά σελίδα

Αν το πολλαπλασιάσετε με 10 τέτοιες σελίδες τότε έχουμε $390 ανά μήνα .. δεν είναι και άσχημα.. !!

Συστάσεις μπορείτε να βρείτε μόνοι σας αλλά μπορείτε να νοικιάσετε με τον μήνα από την σελίδα επενδύοντας τα κέρδη σας. Είναι πραγματικά μια επικερδείς και απλή εργασία από το σπίτι!

Μπορείτε επίσης να διαφημίσετε τυχόν δικά σας προϊόντα ή υπηρεσίες με πολύ χαμηλό κόστος.

Το σημαντικό είναι να διαβάσετε τους όρους της κάθε σελίδας (αν και δεν διαφέρουν πολύ μεταξύ τους) και να μην προσπαθήσετε να "κλέψετε" το σύστημα γιατί θα σας μηδενίσουν τον λογαριασμό και θα σας αποβάλλουν. Μην ανοίξετε διπλούς λογαριασμούς σε μια σελίδα γιατί θα σας βρούνε. Ένας λογαριασμός ανά IP. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι τέτοιο, σας το λέω πραγματικά. Είναι πολύ απλά τα πράγματα και με λίγη συνέπεια μπορείτε να επιτύχετε πολλά.

Προσωπικά στον Βασιλιά των PTC cites το  NEOBUX βρίσκομαι είδη στα 10 ευρώ καθαρά !!



Αν υπολογίσουμε και ότι έχω ξοδέψει και άλλα 10 ευρώ για άμεσες αγορές (φώτο) ενοικίαση referral ώστε να ανέβω πιο γρήγορα σε χρήματα, τότε το σύνολο πάει στα 20 ευρώ



Ολα αυτά με 34 ενοικιασμένους referral (φώτο)




Κάντε εγγραφή στο NEOBUX από εδώ !!




Αξίζει να αφιερώσετε λίγο χρόνο και καλά κέρδη και σε εσάς !!!!


Μείνετε συντονισμένοι εδώ και έρχονται και άλλες χρήσιμες συμβουλές !!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου