Πέμπτη, 26 Δεκεμβρίου 2013

Λεφτά στο Ίντερνετ - PTC SITES & ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ !!

Εάν είστε ένας από αυτούς που ψάχνουν τρόπους να βγάλουν χρήματα στο ίντερνετ με μηδαμινό αρχικό κόστος τότε βρίσκεστε στο ιδανικό μέρος. Στις μέρες μας όλοι μας λίγο πολύ έχουμε αναρωτηθεί εάν υπάρχει κάποια αποδοτική εργασία στο ίντερνετ με σκοπό να βγάλουμε μερικά ή πολλά χρήματα χωρίς να ρισκάρουμε περιουσίες, ή ακόμα καλύτερα.. χωρίς να ρισκάρουμε τίποτα!

Μία τέτοια αποδοτική εργασία είναι ο κόσμος των PTC Sites (Paid To Click) όπου πληρώνεστε για να βλέπετε διαφημίσεις για κάποια δευτερόλεπτα. Ακούγεται παραπλανητικό; Και όμως συμβαίνει.

Γιατί να σας πληρώσουν; Γιατί ζούμε στην εποχή της διαφήμισης και της προβολής! Το πράγμα λειτουργεί κάπως έτσι:
-Μία Α εταιρία θέλει να διαφημίσει το προϊόν της ή τις υπηρεσίες της.
-Βρίσκει ένα αξιόπιστο PTC site και ζητάει προώθηση του εμπορεύματος με αντάλλαγμα ένα χρηματικό ποσό.
-Το PTC site κρατάει μια προμήθεια και τα υπόλοιπα χρήματα τα διανέμει στον κόσμο που θα δει την διαφήμιση!
-Έτσι και ο διαφημιζόμενος διαφημίζεται, και ο μεσάζοντας (PTC site) βγάζει κέρδος, αλλά και ΕΜΕΙΣ πληρωνόμαστε για να δούμε τις διαφήμισεις! Όλοι ευχαριστημένοι!

Αυτή ακριβώς τη δουλειά κάνουμε ΕΜΕΙΣ! Πληρωνόμαστε για να βλέπουμε τις διαφημίσεις τρίτων!
Το PTC site που θα ασχοληθούμε εδώ είναι το NEOBUX, η εταιρία κολοσσός που λειτουργεί από το 2008 και έχει πληρώσει πολλά εκατομμύρια $ στα μέλη της.

Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν καταφέρει και βγάζουν μεγάλους μισθούς. Ένα καλό παράδειγμα είναι ο Έλληνας με ψευδώνυμο reggen666 (θα τον βρείτε στο forum του NEOBUX), όπου κατάφερε να φέρνει το καθαρό μηνιαίο εισόδημα του στα 2500$!! Ίσως ακούγεται λίγο φανταστικό μα η αλήθεια είναι πως με σωστή στρατηγική είναι απόλυτα ΕΦΙΚΤΟ! Δεν θα είσαι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που το κατάφερε! 


Τι θα λέγατε να μάθετε περισσότερα για το πως ακριβώς γίνεται; 

Η στρατηγική είναι το Α και το Ω και έχει καθοριστική σημασία για την επιτυχία σας σε αυτή τη σελίδα.

Για να μπορέσετε να βγάλετε ένα αξιοπρεπές εισόδημα θα πρέπει να έχετε αρκετούς referrals. Αυτοί θα σας τροφοδοτήσουν με παθητικό εισόδημα και θα αυξήσουν κατακόρυφα τα έσοδά σας. ΄Οσο περισσότερους referrals έχετε, τόσα περισσότερα θα είναι τα κέρδη σας.

Για να πετύχετε, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να έχετε άμεσους referrals, μπορείτε να τα καταφέρετε το ίδιο καλά και μόνο με νοικιασμένους referrals! Άλλωστε η συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών δουλεύει κυρίως με νοικιασμένους referrals. Εννοείται βέβαια πως αν καταφέρετε και βρείτε άμεσους referrals τότε θα βγάλετε πολλά χρήματα. 

Υπάρχουν πολλές και διαφορετικές στρατηγικές. Παρακάτω παρουσιάζεται μία από τις πιο αποτελεσματικές στρατηγικές που έχει μεγάλο ποσοστό επιτυχίας. Μπορείτε να ξεκινήσετε με αυτή. Στην πορεία μπορείτε βέβαια να την αλλάξετε και να την προσαρμόσετε σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες ή συνθήκες. 

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα και να θυμάστε ότι πρέπει να έχετε αρκετή ΥΠΟΜΟΝΗ για να τα καταφέρετε! Εξάλλου δεν θα χρειαστείτε παρά μόνο 5-10 λεπτά ανασχόλησης την ημέρα. Πιστεύω πως αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε καθημερινά 5 λεπτά από το χρόνο σας και ότι το τελικό αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει και με το παραπάνω!

1. Κάντε κλικ σε όλες τις διαφημίσεις καθημερινά. Υπολογίστε γύρω στα 5 λεπτά καθημερινά από το χρόνο σας.

2. Οταν φτάσετε τα 2$, ΜΗΝ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΠΛΗΡΩΜΗ αλλά μεταφέρετε αυτό το ποσό στο υπόλοιπο ενοικίασης (Rental Balance).

3. Νοικιάστε 3 referrals. Το κόστος είναι 0.20$ για τον καθένα, άρα θα δώσετε 0.60$ συνολικά. Μπορείτε να νοικιάσετε τους referrals ακόμη και όταν φτάσετε τα 0.60$, όμως συνιστώ να το κάνετε όταν ο λογαριασμός σας φτάσει τα 2$ ούτως ώστε να μπορείτε να διαχειριστείτε καλύτερα τους referrals.

4. Σε αυτό το σημείο ενεργοποιήστε την Αυτόματη Πληρωμή (ΑυτοΠληρωμή). Ενεργοποιώντας την Αυτόματη Πληρωμή εξοικονομείτε 15% από κάθε νοικιασμένο referral σας. Να θυμάστε ότι η ΑυτοΠληρωμή λειτουργεί μόνο για τους referrals που θέλουν 20 ή περισσότερες μέρες για να λήξουν. Δηλαδή η Αυτόματη Πληρωμή δεν θα λειτουργήσει για έναν referral που έχει υπόλοιπο ενοίκιασης κάτω από 20 ημέρες.

5. Ανακυκλώστε τους referrals που δεν είναι ενεργοί επί 5-6 συνεχόμενες ημέρες. Καλό είναι πρώτα να ελέγξετε το μέσο όρο διαφημίσεων (AVG) που βλέπει καθημερινά ο νοικιασμένος referral, προτού τον αντικαταστήσετε με κάποιον άλλο. Γενικά επιδιώκουμε όλοι οι νοικιασμένοι referrals να έχουν όσο το δυνατό μεγαλύτερο μέσο όρο προβολής διαφημίσεων (AVG). Αν είσαστε απλό μέλος (standard member), ο ελάχιστος μέσος όρος διαφημίσεων (AVG) που πρέπει να έχει ένας νοικιασμένος referral, ώστε να μην είναι ζημιογόνος, είναι 1.33. Ενας μέσος όρος ίσος με 1.5 είναι ανεκτός αλλά αυτό που πρέπει να επιδιώκετε είναι οι νοικιασμένοι σας referrals να έχουν ένα AVG  ίσο ή μεγαλύτερο από 2.0.

6. Εάν δείτε ότι οι νοικιασμένοι referrals είναι ενεργοί, τότε επεκτείνετε τους 2 από αυτούς (αυτούς με το μεγαλύτερο AVG) για άλλες 90 ημέρες.

7. Δύο εβδομάδες αφότου νοικιάσατε τους πρώτους σας referrals, νοικιάστε ξανά άλλους τρεις referrals.

8. Επαναλάβετε τα βήματα 5 και 6.

9. Νοικιάστε άλλους 3 referrals (τώρα έχετε συνολικά 9 νοικιασμένους referrals).

10. Επαναλάβετε τα βήματα 5 και 6.

11. Αν διαθέτετε αρκετά χρήματα στο υπόλοιπό σας, επεκτείνετε τους τελευταίους 3 referrals που νοικιάσατε για άλλες 90 ήμερες.

12. Νοικιάστε ξανά άλλους 3 referrals

13. Τώρα έχετε συνολικά 12 νοικιασμένους referrals και προσπαθήστε να επεκτείνετε και τους τελευταίους 3 για 90 ημέρες.

14. Στο σημείο αυτό προσπαθήστε να νοικιάζετε περισσότερους referrals, π.χ. το πακέτο των 10 referrals που κοστίζει 2$.

15. Να θυμάστε πάντα να ανακυκλώνετε τους μη ενεργούς referrals σας. Η στρατηγική ανακύκλωσης είναι ιδιαίτερα σημαντική.

16. Συνεχίστε μέχρι να φτάσετε τους 300 referrals και στο σημείο αυτό προσπαθήστε να τους συντηρήσετε και να ανακυκλώνετε τους ανενεργούς.

17. Περιμένετε μέχρι ο λογαριασμός σας να φτάσει τα 90$ και ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΑΛΗΨΗ!

18. Οταν φτάσετε τα 90$, αναβαθμίστε το λογαριασμό σας σε GOLDEN. Η Χρυσή συνδρομή διπλασιάζει τα έσοδά σας από τους referrals. Ετσι, κάθε κλικ ενός νοικιασμένου referral δίνει πλέον 0.01$ από 0.005$ που έδινε πριν.

21.Τώρα που είστε ένα GOLDEN μέλος, νοικιάστε περισσότερους referrals (π.χ. το πακέτο των 100 referrals) και ακολουθήστε την παραπάνω στρατηγική. Θα δείτε τις απολαβές σας να αυξάνονται εντυπωσιακά με το πέρασμα του χρόνου!

22. Να θυμάστε ότι η ανακύκλωση είναι το κύριο κλειδί για να αποκτήσετε ενεργούς referrals. Για την ανακύκλωση των referrals σας, μπορείτε να χρησιμοποιείτε (εφόσον διαθέτετε) τα NeoPoints σας. Μια ανακύκλωση στοιχίζει γύρω στα 90 NeoPoints (ή 0.07$, αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το χρηματικό υπόλοιπό σας).

23. Αφού δείτε τις καθημερινές διαφημίσεις, μην ξεχνάτε να κάνετε κλικ και στις διαφημίσεις του AdPrize. Υπολογίστε άλλα 5 λεπτά από το χρόνο σας. Το AdPrize είναι προαιρετικό, ωστόσο συνιστώ ανεπιφύλακτα να βλέπετε και τις διαφημίσεις του AdPrize. Πού ξέρετε, μπορεί να κερδίσετε από το πουθενά τη Χρυσή Συνδρομή και μετά ποιος σας πιάνει... Να θυμάστε ότι το "πάρτι" ξεκινάει όταν αποκτήσετε τη Χρυσή Συνδρομή... 


Η διατήρηση των στατιστικών των referrals σας είναι πολύ σημαντική και θα σας βοηθήσει να έχετε μια ξεκάθαρη εικόνα για τη συμπεριφορά και τη δραστηριότητά τους ενώ θα είναι πολύ πιο εύκολο να αποφασίσετε ποιους θα πρέπει να ανακυκλώσετε. Αν έχετε λίγους referrals (π.χ. 20-30), είναι σχετικά εύκολο να τους διαχειριστείτε. Οταν όμως αποκτήσετε περισσότερους, καλό είναι να χρησιμοποιήσετε κάποιο ειδικό πρόγραμμα για να κρατάτε τα στατιστικά τους. Εξαιρετικό εργαλείο θεωρείται το Handy Manager (το δημιούργησε ένας χρήστης του NeoBux). Είναι εντελώς δωρεάν και μπορείτε να το εντοπίσετε πανεύκολα αν ψάξετε στο διαδίκτυο. Αν πάλι δεν σας βολεύει, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Excel. Αν έχετε λίγους νοικιασμένους referrals τότε μπορείτε να κρατάτε τα στατιστικά τους χειροκίνητα (όμως αυτό είναι ιδιαίτερο χρονοβόρο αν έχετε πολλούς referrals). Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να αποφασίσετε στην πορεία ποια τακτική θα ακολουθήσετε αναφορικά με τη διατήρηση στατιστικών των referrals σας.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι κατά περιόδους το NeoBux βάζει προσφορές και μπορεί να μειώσει την τιμή της Golden Συνδρομής (π.χ. στα 75$ αντί για 90$ που κοστίζει κανονικά). Οπότε αν είστε κοντά στο όριο, να έχετε το νου σας...

Αν θέλετε να επιταχύνετε τον πρώτο σας στόχο, που είναι η απόκτηση της Χρυσής Συνδρομής, μπορείτε να κάνετε και κάποιες από τις πολλές προσφορές (Mini Jobs και NeoCoins) που είναι διαθέσιμες. Κάποιες από αυτές είναι πραγματικά επικερδείς και πολύ συμφέρουσες. Κάνοντας 1-2 προσφορές την ημέρα θα φτάσετε πιο γρήγορα στο στόχο σας. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποια από τα χρήματα που έχετε βγάλει από τα άλλα PTC Sites (εφόσον ασχολείστε και με άλλες PTC σελίδες) προκειμένου να νοικιάσετε referrals στο NeoBux. Χιλιάδες χρήστες σε όλον τον κόσμο χρησιμοποιούν τα κέρδη τους από τις άλλες PTC σελίδες στο NeoBux. Και είναι λογικό αφού κανένα άλλο PTC δεν έχει τις προοπτικές που έχει το NeoBux. Τέλος, συνίσταται να εγκαταστήσετε το AdAlert για να μην χάνετε καμία διαφήμιση. Το AdAlert είναι ένα extension και σας ειδοποιεί αμέσως όταν υπάρχει κάποια καινούργια διαφήμιση. Για να το εγκαταστήσετε θα πρέπει να κάνετε κλικ στο αντίστοιχο κουμπί που βρίσκεται δεξιά, στο κάτω μέρος της σελίδας.


Για να γίνω sponsorας σας γραφτείτε στο NEOBUX χρησιμοποιώντας την εικόνα :


Γνωρίζεται και εσείς ότι είναι προτιμότερο να εγγραφή κάποιος σε κάποιον που μπορεί να απευθυνθεί για συμβουλές, παρά να ενοικιαστεί για κάποιον άλλων στην τύχη ως "Νοικιασμένος Referral" από το σύστημα του NEOBUX !!  
Την ώρα που γράφω το παρόν μήνυμα βρίσκομαι στο καθαρό ποσό των 6.60 δολαρίων + 11 δολάρια που έχω επενδύσει είδη, σε νοικιασμένους referral !! Καλό θα ήταν να ανοίξετε ένα λογαριασμό στο Paypal (πρώην Alertpay) ή στο Payza.

Τι κάνουν αυτά; 
Είναι απλά δωρεάν υπηρεσίες για να στέλνουμε και να λαμβάνουμε χρήματα μέσω ίντερνετ. To Payza θεωρείτε από πολλούς καλύτερο μιας και παρακρατεί μικρότερα ποσά στη διακίνηση χρημάτων απ' ότι το Paypal. Αυτό όμως δεν αναιρεί την τεράστια δύναμη και αξιοπιστία του Paypal.

Σχεδόν όλες οι σελίδες στο ίντερνετ χρησιμοποιούν αυτές τις 2 μεθόδους πληρωμής.

Για να ανοίξετε έναν λογαριασμό σε ένα απ αυτά είναι ΔΩΡΕΑΝ.ΒΑΣΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ NEOBUX

1) Απαγορεύονται τα αυτοματοποιημένα clicks από softwares. Θα σας εντοπίσουν άμεσα και θα σας κλείσουν το λογαριασμό.
2) Επιτρέπεται μόνο ένας λογαριασμός ανά υπολογιστή και μόνο μία IP ανά χρήστη. Δηλαδή,  για να κάνετε κλικ στις διαφημίσεις και να πληρωθείτε, μόνο ένας χρήστης για κάθε IP ανά 24 ώρες και μόνο ένας λογαριασμός ανά υπολογιστή.
3) Μην το επιχειρήσετε στο σχολείο, στη δουλειά ή χρησιμοποιώντας οποιουδήποτε είδους Proxy ή VPN διότι συνήθως η IP είναι ίδια για κάθε χρήστη του Internet και οι υπολογιστές πιθανώς να είναι προσβάσιμοι και σε άλλους λογαριασμούς.
4) Γενικά μην προσπαθήσετε να ξεγελάσετε το NeoBux γιατί θα σας ανακαλύψουν και θα χάσετε ότι έχετε καταφέρει χωρίς δυνατότητα ανάκτησης.


Τα πιο Αξιόπιστα PTC SITES που σας προτείνω για εγγραφή είναι και τα παρακάτω :
Για NEOBUX και τα παραπάνω ptc sites που σας προτείνω δεν μου παίρνουν όλα μαζί πάνω από 45 λεπτά από τον χρόνο μου !!! :)